Testimonials
lees verder

Testimonials


 

Voor de organisatie van het meerdaagse LPB congres in Leeuwarden (15-17 november 2017), hebben we vanaf het begin samengewerkt met Congres Bureau Friesland. Hierdoor hoefden wij ons alleen bezig te houden met de inhoud; alle logistiek werd geregeld door CBF. Dit heeft ons enorm veel werk uit handen genomen, hoofdbrekens en ook nachtrust gescheeld (het eerste hadden we minder, het laatste meer). Wij hoefden ons geen zorgen te maken over de grote- en de kleine zaken. In de voorbereiding van het congres hebben we plezierige overleggen gehad en goed gebruik kunnen maken van de kennis, maar ook het netwerk van CBF. Mede hierdoor is het congres gladjes verlopen, en hebben de deelnemers dit beoordeeld met een score die tussen “goed” en “uitstekend” in lag.

Bram Louwerse en Daniël Appelo - Gemeente Leeuwarden.

 

'We konden volledig varen op de kennis van Congres Bureau Friesland. Werken met Congres Bureau Friesland heb ik ervaren als een verademing in een wereld waarin iedereen zicht strikt lijkt te houden aan zijn eigen verantwoordelijkheden. Congres Bureau Friesland neemt de verantwoordelijkheid over-all en van begin tot eind.'
Willem Meerdink - Provincie Fryslân
 

'Wij hebben een ontzettend mooi en interessant weekend gehad. Mooie stad en mooie omgeving. Het was allemaal goed voor elkaar en alles liep soepel in elkaar over. Het was indrukwekkend, lachwekkend, boeiend en ontspannend. 
Top geregeld! Zeker voor herhaling vatbaar.'

Jan Vreeker - Bouwend Nederland

 

'Op het laatste moment nam Congres Bureau Friesland de organisatie van ons congres over. Veel stond al in de steigers, maar Congres Bureau Friesland zette professioneel en gedreven de puntjes op de i. Met een gerust hart konden we de organisatie uit handen geven aan een goed op elkaar ingespeeld team, die waarmaakten wat ze beloofden. Dit maakte ons congres tot een onvergetelijk succes voor zowel de deelnemers als onze organisatie.'

Anja Verweij - Vereniging Sport en Gemeenten

 

'Voor de organisatie van de officiële opening en de open dagen hebben wij de deskundige hulp van Congres Bureau Friesland gevraagd. Dat was in één woord GEWELDIG!

Ben je op zoek naar een organisatie die:

- ontlast en meedenkt                      - inspiratie geeft

- altijd bereikbaar is                         - vrolijk blijft wat er ook gebeurt

- een goed netwerk heeft                - en een hands on mentaliteit heeft
dan ben je bij het team van Congres Bureau Friesland aan het goede adres.

Zo wil ik ieder jaar wel een groot evenement organiseren. Echt waar(d) voor je geld!'

Nelleke Meindertsma - Dairy Campus