Nieuws


Start Friesland Convention Partners

Start Friesland Convention Partners

Vrijdag 16-06-2017

14 Friese bedrijven hebben zich verenigd in het ondernemersinitiatief Friesland Convention Partners met het doel meer congressen en evenementen naar Friesland te halen.

 

De stichting zet zich in om vraag en aanbod bij elkaar te brengen op het gebied van zakelijke evenementen en congressen, met de focus op meerdaagse evenementen. Congres Bureau Friesland verzorgt de uitvoerende taken voor de stichting en acquireert en informeert organisatoren van congressen en zakelijke evenementen onafhankelijk, professioneel en kosteloos over de mogelijkheden in Friesland.


Veel congressen in Leeuwarden in 2018

Veel congressen in Leeuwarden in 2018

Maandag 12-06-2017

In 2018 is Leeuwarden verkozen tot culturele hoofdstad van Europa. Een uitstekende reden, zo blijkt, om een nationaal of internationaal congres in Leeuwarden te houden. Friesland kan in 2018 15 extra grote meerdaagse congressen verwelkomen.

De Leeuwarder Courant schreef er een artikel over naar aanleiding van een interview met Congres Bureau Friesland.

 

Vele meerdaagse congressen mogen we al verwelkomen. Denkt u: “Ik zou van ons jaarcongres ook graag iets bijzonders willen maken?” Neem contact met ons op: uw congres krijgt iets 'bjusterbaarliks".  Een vergaderbreak om de Eschertentoonstelling in het Fries Museum te bezichtigen of een social event op een Tallship? Het kan allemaal in 2018 in Friesland. Maar ook in 2019 en de jaren daarna blijven we bijzondere programma’s voor u maken.


Nieuw kantoor

Nieuw kantoor

Vrijdag 09-06-2017

Per 1 mei 2017 heeft Congres Bureau Friesland een nieuw kantoor. In Mantgum, gelegen tussen Sneek en Leeuwarden, hebben we nu weer volop ruimte om u gastvrij te ontvangen. Met echte Fryske dúmkes of oranjekoek van de warme bakker Sybesma die een deur naast ons is gehuisvest.

Welkom in Mantgum!