U-Turnevent; met afstand het leukste event.


Woensdag 24-06-2020

Vanaf 1 juli mogen we elkaar weer ontmoeten op bijeenkomsten, congressen en bedrijfsfeesten. Samen ervaren, beleven en verwonderen. Samen doen, denken en zijn. Maar wel op 1,5 meter afstand van elkaar. Hoe krijg je met deze restrictie een sfeervol en impactrijk even of congres?

 

Congres Bureau Friesland bedacht een nieuw concept: het U-Turn event; een creatief antwoord op dit ingewikkelde vraagstuk.

 

U-Turn is een concept dat door zijn bijzondere vorm waarde toevoegt aan elk samenzijn in deze nieuwe anderhalve meter maatschappij. Het RIVM heeft de afgelopen maanden opgeroepen vooral thuis te blijven voor ieders veiligheid.  Met dat gegeven zijn we aan de slag gegaan. Met het U-Turn event brengen wij de veilige huiskamer naar elke gewenste locatie.

 

Een eigen vloerkleed met een draaistoel, een lampje, je eigen koffievoorziening; iedereen zijn eigen minihuiskamer, sfeervol maar op veilige afstand van elkaar. Het U-Turnconcept biedt  een totaalbeleving. Door de draaistoel, verschillende podia en schermen in de ruimte te combineren met  ijzersterke ondersteunende content welke aansluit bij de inhoudelijke boodschap van de opdrachtgevers, zorgen wij voor een unieke, interactieve collectieve ervaring.

 

Het mooie aan dit U-Turnconcept is dat we het op elke locatie voor zowel kleine als grote aantallen kunnen verzorgen, mits er voldoende ruimte is. Offline, online of hybride; het kan allemaal. Een U-Turnevent is letterlijk en figuurlijk met afstand het leukste event!

 

Check de website voor meer informatie: www.u-turnevents.nl

<< terug naar overzicht