Testimonials
lees verder

Testimonials


Wij organiseerden in Leeuwarden de grootste landelijke conferentie voor alle MBO Instellingen in Nederland.
Gastcolleges van deze conferentie waren ROC Friese Poort, Friesland College en Nordwin. Voor deze conferentie met ruim 1100 deelnemers hadden wij 1 grote plenaire zaal voor de opening, 34 subzalen parallel en hotelovernachtingen nodig.In aanloop naar deze conferentie werden wij vakkundig en prettig wegwijs gemaakt door Congresbureau Friesland. Men dacht met ons mee in mogelijkheden en oplossingen.
Dit heeft resulteert dat wij voor conferentie gebruik hebben gemaakt van diverse locaties met als hart van de conferentie Stadsschouwburg De Harmonie. De overige locaties waren op loopafstand. Het werd door onze deelnemers als zeer prettig ervaren dat zij niet de gehele dag binnen hoefde te zitten en men op deze manier ook kennis kon maken met de stad Leeuwarden.

Ook de hotelovernachtingen hadden wij via een link op onze site uitbesteed aan HotelServiceFriesland. De deelnemers konden hierdoor kiezen uit verschillende hotels.
Van onze deelnemers kregen wij terug dat ze Leeuwarden een verrassende leuke stad vonden en men het zeker de moeite waard vindt om in de toekomst privé eens een weekendje terug te gaan. Bovenstaand geldt ook voor het NIOC congres dat wij op 6-7 maart organiseerde voor alle HBO instellingen in Nederland met als gastheer NHL Stenden. Dit congres kende ruim 300 deelnemers.

Al met al  is Leeuwarden niet alleen Culturele hoofdstad maar ook Congresstad!

Annemarie Hoevenaar- Consortium voor Innovatie- organisator van het CVI- en NIOC congres.

 

 

Voor de organisatie van het meerdaagse LPB congres in Leeuwarden , hebben we vanaf het begin samengewerkt met Congres Bureau Friesland. Hierdoor hoefden wij ons alleen bezig te houden met de inhoud; alle logistiek werd geregeld door CBF. Dit heeft ons enorm veel werk uit handen genomen, hoofdbrekens en ook nachtrust gescheeld (het eerste hadden we minder, het laatste meer). Wij hoefden ons geen zorgen te maken over de grote- en de kleine zaken. In de voorbereiding van het congres hebben we plezierige overleggen gehad en goed gebruik kunnen maken van de kennis, maar ook het netwerk van CBF. Mede hierdoor is het congres gladjes verlopen, en hebben de deelnemers dit beoordeeld met een score die tussen “goed” en “uitstekend” in lag.

Bram Louwerse en Daniël Appelo - Gemeente Leeuwarden.

 

'We konden volledig varen op de kennis van Congres Bureau Friesland. Werken met Congres Bureau Friesland heb ik ervaren als een verademing in een wereld waarin iedereen zicht strikt lijkt te houden aan zijn eigen verantwoordelijkheden. Congres Bureau Friesland neemt de verantwoordelijkheid over-all en van begin tot eind.'
Willem Meerdink - Provincie Fryslân
 

'Wij hebben een ontzettend mooi en interessant weekend gehad. Mooie stad en mooie omgeving. Het was allemaal goed voor elkaar en alles liep soepel in elkaar over. Het was indrukwekkend, lachwekkend, boeiend en ontspannend. 
Top geregeld! Zeker voor herhaling vatbaar.'

Jan Vreeker - Bouwend Nederland

 

'Op het laatste moment nam Congres Bureau Friesland de organisatie van ons congres over. Veel stond al in de steigers, maar Congres Bureau Friesland zette professioneel en gedreven de puntjes op de i. Met een gerust hart konden we de organisatie uit handen geven aan een goed op elkaar ingespeeld team, die waarmaakten wat ze beloofden. Dit maakte ons congres tot een onvergetelijk succes voor zowel de deelnemers als onze organisatie.'

Anja Verweij - Vereniging Sport en Gemeenten

 

'Voor de organisatie van de officiële opening en de open dagen hebben wij de deskundige hulp van Congres Bureau Friesland gevraagd. Dat was in één woord GEWELDIG!

Ben je op zoek naar een organisatie die:

- ontlast en meedenkt                      - inspiratie geeft

- altijd bereikbaar is                         - vrolijk blijft wat er ook gebeurt

- een goed netwerk heeft                - en een hands on mentaliteit heeft
dan ben je bij het team van Congres Bureau Friesland aan het goede adres.

Zo wil ik ieder jaar wel een groot evenement organiseren. Echt waar(d) voor je geld!'

Nelleke Meindertsma - Dairy Campus

 

Vanaf het begin gingen jullie uit van onze speciale wensen en mogelijkheden. Jullie begrepen de veranderkundige bedoeling en gingen welbewust dit avontuur met ons aan. Wat daarbij goed voelbaar was, was dat jullie onze organisatie begrijpen. Jullie namen het voortouw bij de planning, het inventariseren van ideeën, keuze locatie, catering, fietshuur... jullie maakten draaiboeken en stelden die bij... ontwierpen en bewaakten een flexibele interne projectstructuur. Jullie zorgden, dat wij ons konden concentreren op het bedenken van activiteiten en dat wij werden ontzorgd op de overige organisatorische kwesties.  
Op de dag zelf bleek alles weer tot in de puntjes geregeld, en waren jullie ontspannen op allerlei manieren aanwezig precies daar waar jullie nodig waren. Onzichtbare power. Ik denk met een grote glimlach terug aan deze samenwerking. Een heel dik, oprecht en verdiend: BEDANKT!
Nynke Bout - Wetterskip Fryslân

 

Wat hebben jullie alles fantastisch voor ons verzorgd en geregeld. Complimenten op alle fronten. Wij hebben veel positieve reacties gehoord en dat is terecht. Wij zijn erg blij met deze dag en wat jullie met name hebben gedaan. Heel hartelijk dank.
Ridderorden